teSt yOur blOg sPeeD

36
430
views

Anda Boleh Perbandingkan Url Anda Dengan Rakan2 Anda
sehingga 10 Url.. Page Load bergantung kepada links
gambar2 dan video dalam blog anda.. maybe juga coding2
anda.. kalu terlampau berat anda bley kurengkan widget2
yang tidak digunakan…

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

Masukkan URL blog (maksimum 10)
(contoh: www.jiwarosak.com)



Support Kami Dengan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


36 COMMENTS

  1. apa spec utk “page yg berat”??
    brapa kb? brapa sec?

    ni result aku :

    size : 42.06kb
    load time : 0.08 sec

    ok ker?

  2. 200kb kire berat la tuh
    tp tgok kat dia pnye page load
    kalu bwah 2saat ok la tuh..
    tp kebnyakkan blogger bwah 1saat.
    mcam den pnye 0.6-0.8 saat

  3. salam..
    ikut pendapat aku, rasanye berat ke ringan bukan bergantung pada bape saat page tu loading. Page load tu bergantung pada speed tenet viewer. Klu line tenet viewer laju, laju la speed blog tu load. Klu slow, slow la dia load.

    So sebenarnye berat ke tak blog tu depends on how many byte to load untuk view blog tu. klu <100kb tu pada aku ringan abes dah. tapi klu dah cecah 300kb tu mgkn berat la kot. Klu pakai bband mgkn lembab nk load

    newy pendapat ak jek.. :D

    p/s:blog aku lembab jugak ar nk load.hwahwahwa

    author of sukiprattle

  4. yupss.. mmg la ikut connection kita..
    tp klu connection kita yg laju p0wn detect berat maknanya blog tuh mmg terlebey berat la..
    tp kalu 200kb ada juga yg load laju… bergntung juga ape yg ada di blog diaorg..

  5. err..kalo blog aku,camni upenye?kre camne plak tuh?berat?rengan?sedang2?
    (125.49 KB – 0.65 seconds – 0.01 seconds)
    mintak komen tn.tanah ek..arigato..

  6. 128.19 Kb,1.31 seconds,0.01 seconds

    ade mana mana ferrari nak bertanding dengan blog saya?

  7. remance3.blogspot.com/ 111.98 KB 2.18 seconds 0.02 seconds jeng molek,biaselah post bnyok bnyok jd berak nanang

Comments are closed.