Tiket Bola Sepak AFF Suzuki Cup 2012

2
479
views
Tiket Bola Sepak AFF Suzuki Cup 2012

kepada sesiapa yang tak dapat tengok bola live dari stadium bola sepak bukit jalil
nilah dia rupa tiket AFF Suzuki Cup 2012 ..
apa macam lawa tak.. ?
heeee…
tadi nak upload dari pc tapi dah diblock oleh blogger..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



rupa-rupanya upload gambar kat blogger.com ni ada limit 1GB
dah 3thn guna blogger.com baru aku tau ada limit…
isk isk isk… lepas ni entry aku tak bergambar la jawabnya..
heeee… 
p/s.. ada tak nak sponser saiz blog aku ?

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

Previous articleLawak Suami Isteri
Next articleSebat Guna Besbol
SHARE

2 COMMENTS

Comments are closed.