Tingkatkan Pelawat Blog Melalui FacebOok

8
8
views
Pelawat ke blog JiwarOsak.Com
facebook bukan sahaja tempat chat or mahupun game..
facebook juga banyak membantu dalam mempromosi sesuatu..
sedar tak anda facebook mampu menarik traffic yang tinggi ke blog ?
sedar tak sedar facebook banyak menyumbang traffic ke blog
jiwarosak.com dan banyak lagi blogger2 famous..
tapi.. tak semua orang rajin nak cerita
dari mana asal usul traffic blog diaorg…
so sini aku nak share sikit sebanyak macam mane nak dapat



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

traffic yang banyak dari facebook..
entry nie special utk mereka-mereka yang tak henti-henti
support blog aku dari awai blogspot sampailah ke .com
1. Add kawan kasi ramai..
2. Creates fanpage (rajin2 dapatkan LIKE)
3. gunakan aplikas ini AUTOPING
(setiap entry yang di post di blog akan auto post di
facebook profile dan fanpage)
tuh ja.. senang ja kan ?
heee.. semua orang boleh berjaya..
nak dan tidak ja :)
heee.. jangan lupe like fanpage den..

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

Comments are closed.