Tips Cerahkan Kulit Muka Anda

5
222
views
Anonymous
Tips Cerahkan Kulit Muka Anda
heeeee…hampir 89% nak kulit muka mereka putih dan cerah..
tapi tak semua orang berkesempatan dan mampu untuk
memperoleh kulit muka yang cerah lagi bersih…
pelbagai cara dan tips yang telah di amalkan
bagi memutihkan kulit muka.. tapi..
tak semua orang berjaya…
antara cara yang digunakan untuk memutihkan kulit adalah mandi susu, pencerah kulit, spa, rawatan, bekam, lintah, bedak sejuk,
dan sebagainya…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

sebenarnya cerah atau tidak terpulang kepada individu yang menilai
sekiranya kita menilai diri kita tidak cantik.. maka tidak cantik la kita..
sekiranya kita bersyukur dan gembira dengan apa yang kita ada
setelah mencuba pelbagai cara
maka kecerian dan keputihan itu datang sendiri
dari cara yang berbeza kita melihatnya…
sebenarnya nak putih itu senang..
tak perlu susah susah…
pakai je bedak 1 botol macam cerita P.Ramlee tuh..
tak caya.. ? tengok gambar dibawah..
Putih kan saya.. ? 
hik hik hik..


Jangan Marah…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


5 COMMENTS

Comments are closed.