Tips Tambah Pageview Blog

8
539
views
Linkwithin
(jumlah pageview yang saya dapat dari linkwithin)

aku percaya setiap orang inginkan yang terbaik dengan blog masing masing..
tak semua mengharapkan blog mereka femes.. tpi rasanya semua mengharapkan blog mereka
dibaca oleh ramai orang.. atleast cerita yang mereka cuba sampaikan itu didengari
oleh pihak lain…
kat sini aku sharekan 1 tips macam mane nak tambah pageview
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



agar pelawat2 blog dapat membaca entry lain blog anda..
so takda la entry lama berkarat sampai kesudah..
PERCUMA benda alah ni memang PERCUMA..
apa yang perlu anda lakukan adalah upload gambar menarik di setiap
entry anda agar gambar tersebut kluar di linkwithin menarik minat
orang untuk klik entry anda..
dapatkan code Linkwithin anda disini..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

  1. masha : heee.. kan kan :P related post pun bole :)

    zacky : try la.. insyallah naek :)

    anif : try ikut templates la.. kalu tak sesuai or semak try guna related post..

    razil : ikut pada saiz blog.. 3,4,5

Comments are closed.