Tingkat Traffic Blog Anda
heee.. hari ni aku nak share 1 lagi tips
untuk tingkatkan traffic atau pelawat blog anda..
selalunya kita tarik pelawat blog melalui entry yang kita hasilkan…
ada juga yang tarik pelawat melalui tajuk dan juga blogwalking..
so hari ni kita try benda baru untuk tingkatkan traffic blog..
ada tak yang perasan setiap entry aku ada gambar-gambar tersendiri… ??
heee.. maybe korang tak prasan….
so aku nak share sikit tips macam mana nak  tarik traffic blog
melalui gambar…
1. pilihan gambar yang menarik utk di upload di dalam blog..
orang akan search dan akan memilih gambar yang kelakar
atau yang cantik utk di tengok.



BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK
2. tukar nama gambar anda bersesuaian dengan
gambar anda
cth :
tengok nama gambar tersebut…
increasing blog traffic
bila orang search gambar increas blog traffic
akan keluar gambar anda dan orang akan singgah
utk mengambil gambar or melihat entry anda…
3. untuk menambah kekuatan pencarian gambar tersebut repeat 2 or 3 kali
nama gambar or nama tajuk anda di dalam entry.
4. bold atau TEBALKAN 1 or 2 tajuk entry ataupun nama gambar 
dalam penceritaan anda bagi memudahkan pakcik
 google detect atau kesan blog anda untuk
di listkan dalam index cariannya…
p/s… semoga kita semua dapat manfaat dari sharing ini…
kalu ada silap mana-mana harap di kongsi..

Antara yang MENARIK...