Alexa Rank
errr.. 1st skali aku nak cite apa binatang alexa tuh…
alexa ni kira macam pengukur rank sesebuah blog or website..
bukan aja rank.. malah kekuatan, keyword dan backlink
habis semua dia kira…
alaaa.. kira mcam jaga tepi kain orang gitu...
rank : kira mcam blog anda rank ke 800+++++ rank dunia
links in : kira mcam backlink yang diaorg detect
lagi kecil angka rank anda lagi terer blog anda…
macam mana nak up rank alexa..?



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

1. rajin-rajin kan diri korang untuk blogwalking coz traffic juga effect
dalam pengiraan alexa rajin2 blogwalking
 seperti si sis fyna
2. rajin-rajinkan diri korang untuk tidak berkira dalam backlink
rakan-rakan anda dalam entry seperti
yang dilakukan oleh si fathiah
3.  rajin-rajinkan diri anda mengomen entry orang lain
seperti yang dilakukan oleh si Zul Fattah..
komen menggunakan Nama dan Url dan bukannya profile blogger.
4. kata orang review di alexa juga mampu utk buatkan alexa
mesra dengan anda.. seperti yang bakal anda lakukan utk saya
di sini… ALEXA REVIEW
p/s… ini penilaian saya.. kalu ada silap mana-mana tolong
sharing sesama k…
Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih