Tonton Drama Misteri Mona Janna Nick dan Redza Rosli

0
134
views

Full Episod. Sinopsis. Tonton Drama Misteri Mona Janna Nick dan Redza Rosli. Nantikan drama terbaru yang akan disiarkan dalam slot samarinda TV3 yang menampilkan pelakon-pelakon hebat seperti Janna Nick, Redza Rosli, Ruzana Ibrahim, Elisha Sandha, Ainin Batrisya, Duerra Mitilda, Zarynn Min, Zizan Nin, Syed Irfan, Alif Hadi, Syafi Tee, Siti Aishah Bujang, Amir Rahim, Azhar Amir, Jeff Saly, Elly Suhail, Badsham Harun.

Tonton Drama Misteri Mona Janna Nick dan Redza Rosli

redza rosli

Drama ini bakal ditayangkan mulai 10 disember 2020 menggantikan drama bersiri Beri Sedikit Waktu yang akan ditayangkan setiap isnin sehingga khamis jam 10 malam di TV3. Drama ini Mengisahkan tentang pesakit mental yang mempunyai 1001 misteri dalam hidupnya.


✔ SUPPORT KAMI !! LIKE PAGE KAMI ✔JUDUL : MISTERI MONA
EPISOD : 8
TARIKH TAYANGAN : 10 Disember 2020
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3

Dibintangi oleh
@elisyasandhaofficial
@jannanick
@redzarosli
@ruzanaibrahim
@zizannin
@zarynnzarynn
@duwerramitilda
@ainin_batrisya09
Director : Amor Rizan
Terbitan @aquilaemas

Janna Nick

Anom dan Dr Nadeem merupakan pasangan suami isteri yang tidak mempunyai anak. Anom menghidap penyakit mental dan perlu diberi ubat mengikut masa. Kerana Dr Nadeem seorang yang sibuk, dia memerlukan seorang ‘caregiver’ untuk menjaga Anom dan memastikan Anom sentiasa mengambil ubatnya. Sementara itu, Farah seorang lulusan graduan yang masih tidak mendapat kerja dan terdesak mencari pekerjaan kerana hampir dihalau dari rumah sewanya.

Full Episod : Misteri Mona 1-8


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here