Tutorial Timer Fanpage

16
27
views
timer fanpage
timer fanpage

Tutorial Timer Fanpage Рmungkin ada yang tidak menyukai auto popup ini tapi ini dapat membantu admin/blogger bagi meningkatkan like fanpage mereka dikemudian hari dalam mempromosikan entry mereka atau membantu rakan² mereka..

Tutorial Timer Fanpage percaya atau tidak dengan menggunakan timer fanpage ini like JiwarOsak meningkat lebih 10-50 like sehari bergantung kepada jumlah pelawat blog anda.. lagi banyak pelawat lagi banyak like anda perolehi.. macam blog jiwarosak kebanyakan blogger memang dah like so memang tak banyak la dapat like..

Anda hanya perlu Copy dan Paste code dibawah ini letakkan di add gadget —> HTML/Javascript




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

<style>#fblikepop{background-color:#fff;display:none;position:fixed;top:200px;_position:absolute; /* hack for IE 6*/width:450px;border:10px solid #6F6F6F;z-index:200;-moz-border-radius: 9px;-webkit-border-radius: 9px;margin:0pt;padding:0pt;color:#333333;text-align:left;font-family:arial,sans-serif;font-size:13px;}#fblikepop body{background:#fff none repeat scroll 0%;line-height:1;margin:0pt;height:100%;}.fbflush{cursor: pointer;font-size:11px !important;color:#FFF !important;text-decoration:none !important;border:0 !important;}#fblikebg{display:none;position:fixed;_position:absolute; /* hack for IE 6*/height:100%;width:100%;top:0;left:0;background:#000000;z-index:100;}#fblikepop #closeable{float:right;margin:7px 15px 0 0;}#fblikepop h1{background:#6D84B4 none repeat scroll 0 0;border-top:1px solid #3B5998;border-left:1px solid #3B5998;border-right:1px solid #3B5998;color:#FFFFFF !important;font-size:14px !important;font-weight:normal !important;padding:5px !important;margin:0 !important;font-family:"Lucida Sans Unicode", "Lucida Grande", sans-serif !important;}#fblikepop #actionHolder{height:30px;overflow:hidden;}#fblikepop #buttonArea{background:#F2F2F2;border-top:1px solid #CCCCCC;padding:10px;min-height:50px;}#fblikepop #buttonArea a{color:#999999 !important;text-decoration:none !important;border:0 !important;font-size:10px !important;}#fblikepop #buttonArea a:hover{color:#333 !important;text-decoration:none !important;border:0 !important;}#fblikepop #popupMessage{font-size:12px !important;font-weight:normal !important;line-height:22px;padding:8px;background:#fff !important;}#fblikepop #counter-display{float:right;font-size:11px !important;font-weight:normal !important;margin:5px 0 0 0;text-align:right;line-height:16px;}</style>
<script src="http://www.google.com/jsapi"></script><script>google.load("jquery", "1");</script>
<script type="text/javascript" src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script>
<script type="text/javascript">
jiwarosakdotcomusername="JiwarosakDotCom",
jiwarosakdotcomtitle="Like or Wait for 20 sec!",
jiwarosakdotcomskin="02",
jiwarosakdotcomtime="20",
jiwarosakdotcomwait="0",
jiwarosakdotcomlang="my"
</script>
<script type="text/javascript" src="https://googledrive.com/host/0B_Bwy_zKUPWraVgtLTlsS28xODQ/fanpage.js"></script>
<script type="text/javascript">$(document).ready(function(){$().jiwarosakdotcom({ closeable: true });});</script>

anda cuma perlu tukar usersname fanpage dan time berapa saat anda nak timer loading tengok pada tulisan bold diatas..

semoga ini dapat membantu meningkatkan LIKE FANPAGE anda dan Semoga Berjaya..


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


16 COMMENTS

  1. Assalamualaikum bro..

    SAya dah try tuto nie tapi yg jadi masalah orang yang dah like pun still keluar juga benda tu.. Saya nak org yg dah like pop up like tu x keluar.. Nak setting bahagian mana tu???

    • 1st kena tukar nama dulu supaya tiada nombor dibelakang.. sekiranya ada nombor dibelakang anda perlu letak Rahsia-Pendapatan-Pasif-Dengan-Prepaid/169142043101630 :) harap dapat membantu anda..

    • klik –> edit page –> update page info –> facebook web address

      tukar link fanpage jadi link ori sperti facebook.com/jiwarosakdotcom tanpa ada nombor :) baru senang

Leave a Reply to AbgferOz Cancel reply

Please enter your comment!
Please enter your name here