Udang, Ayam dan Petai Bakar

5
530
views
udang dan petai bakar

dulu waktu kecik suka duk membakar sampah dan main bakar-bakar ni bila dah besar jumpa tempat pembakar ni habis semua makanan nak di bakarnya.. hik hik hik..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



pantang dapat cuti mesti nak membakar minggu ni bakar ayam, udang dan petai pun kitaorang bakar sampai kawan tegur patut la jerebu korang la dok bakar ni.. rasa macam nak tomoy pun ada.. hahaha sekati je bakar dalam bekas kecik ni boleh jerebu 1 Malaysia.. agak la wee hahaha.. dah naik segan pun ada bila orang lalu dok tegur.. dah la masak sikit ja untuk makan sendiri ada pulak yang menegur patut la wangi dan sedap je bauu.. rasa segan pun ada.. isk isk.

ni dah start cuti 4 hari lepas ni taktau nak bakar apa pulak.. hahaha yeyyy mood bercuti dah mai.. kalu x update blog tuh paham-paham jela.. hahaha..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here