Untungnya Follower Beribu

16
847
views
Follower JiwarOsak.Com
Assalamualaikum selamat pagi.. hari ni aku nak share sedikit sebanyak 
cara jiwarosak.com mendapatkan pelawat lebih 5k setiap hari..
1st skali aku nak ucap jutaan terima kasih kepada mereka² diatas
kerana sudi follow blog merepek aku ini…
pelawat jiwarosak.com seharian
dan thanks juga untuk mereka² diatas kerana 1/4 or 1/5 daripada mereka yang follow
ini rajin singgah ke blog jiwarosak.com setiap kali entry baru di publish..
apa yang aku cuba sampaikan kat sini adalah
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



follower banyak membantu dalam peningkatan pelawat ke blog kita..
walaupun tidak semua follower akan singgah ke blog kita.. tapi atleast sebahagian 
atau suku akan singgah ke blog kita setiap kali kita post entry baru.
setiap kali login blogger kita akan nampak entry terbaru blog yang kita follow..
dari situlah datangnya traffik/pelawat kita.. so pastikan kita mempunyai ramai follower
supaya lebih ramai akan nampak entry terbaru kita.. dan pastikan tajuk kita menarik
supaya follower kita tertarik utk masuk ke blog kita..
antara tips tambah follower adalah :
1. blogwalking
2. segmen
3. giveaway
4. exchange follow
5. post entry menarik
6. ugut orang suruh follow (hahahaha)
heee… ada banyak lagi cara sebenarnya.. tapi rasanya cukup la 
5 cara untuk anda amalkan.. 
..selamat mengumpul follower..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleDoa Masuk Masjid
Next articleMengigau Nama Skandel
SHARE

16 COMMENTS

  1. entri sapa la tu tetiba menyemak kat entri ni . hahaha :P

    nak tanya . camne nak buat reading list tu erk ? dulu , saya ada reading list tu tapi tetiba dah hilang lepas ada dashboard baru ni . urm . :/

  2. oooo… mcm tu. akak ingat xde fungsi follower ni. setakat nak tunjuk kat org lain kita ramai follower je. rupanya ada fungsinya. lepas ni akak akan cari follower yg lebih banyak lagi. cayukkk…cayukkk…

    tq sifu.

Comments are closed.