Video Harlem Shake

2
307
views

Harlem Shake
video harlem shake

 

Harlem Shake

hahaha.. mula² gangnam style tapi sekarang ni yang makin famous adalah harlem shake..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



bunyi macam haram shake tapi sebenarnya harlem shake.. nampak kelibut sikit.. tpi funny pun ada.. tak caye ?

try youtube tengok macam² gaya harlem shake dah ada sekarang..

hik hik hik..

semoga anda terhibur dengan video ni.. agak² Malaysia dah keluarkan ke idak video gaya harlem shake ni.. ?

heeee…

Video Harlem Shake


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

Comments are closed.