Wakaf Lantai Surau bagi Pemasangan Jubin

0
483
views
Jubin Lantai

yeyy… akhirnya surau kawasan rumah aku dah hampir siap renovate..
Dimaklumkan Surau Taman Bakti akan MEWAKAFKAN lantai surau
bagi pemasangan JUBIN bagi menggantikan KARPET yang telah rosak.
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Sebanyak 158 Lot (1700 kaki persegi) telah dikenalpasti untuk diwakafkan.
Harga 1 Lot = Rm50.00 
(Setiap Penyumbang akan diberikan SIJIL dan RESIT)
heee.. ni la masanya nak curi pahala free..
bukan kaya nak kasi duit utk buat masjid or surau.. dapat jubin pun jadilah..
sekurang-kurangnya dapat gak la pahala sikit setiap hari..
kan kan kan..
saja nak share2 kot ada yang berminat nak menderma..
kepada yang berminat boleh inbox terus ke facebook aku

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih