gosip

gosip

YB tazkirah depan Makcik Gosip belakang




BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

semalam waktu tarawih kat dengan surau rumah ada YB baru datang melawat sambil tarawih bersama penduduk.. disamping itu juga ada tazkirah dan sumbangan sikit dari YB.. mulanya ingat nak belah je.. mungkin politik kata ku dalam hati.. *hati dengki asyik buruk sangka je.. tapi alhamdulillah berat kaki nak melangkah.. YB kasi tazkirah tentang pentingnya dan kebaikan di bulan ramadhan..

jarang sekali kita dapat dengar YB tazkirah.. tengah kusyuk dengar YB tazkirah lepas isyak tetiba dengar makcik² kat belakang langsir dok ceramah sambil gosip² belakang tirai… isk isk isk.. dah la tak dengar tazkirah then bergosip plak.. kalu plan2 takpa ini sampai ramai plak yang dengar mereka bergosip..

aku dengan tak segannya sound… syhhh.. orang tazkirah depan dia gosip belakang.. diam diam..

tapi… makin kuat plak dorang gosip.. lantak jela.. malas nak layan..