Youthsays.com CashOut

26
622
views
YouthSays Register
alhamdulillahh… bkan saja nuffnang rupe2 youthsays juga
mmpu beri ku pndapatan trus ke bank…
xsmpai sebulan percubaan cashout yg pertama telah menampakkan hasil
hik hik hik…
i like gitu
Bagaimana nak Start ?
1. Click Sini Register Sini
2. Click kat Sign Up
3. Buka Email aNda
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



4. verify akaun anda
Bagaimana Mendapatkan $$ ?
1. log in akaun anda
2. click on advertising
3. Pilih campaign yang anda mahu promote 
Commercial Campaign SAHAJA
4. Jangan pilih campaign yang sudah COMPLETED
5. Click nama Campaign kmudian click Support Campaign
6. copy url yang di beri cth : http://malaysia.youthsays.com/abgferoz/KickStart-
7. promote url yang di beri 1 click rm 0.20
8. anda juga bley pendekkan url tadi di blog ku blah kanan
cth url pendek : http://tinyurl.com/24yy3l2
p/s.. baru lpas cashout yang ke2
hik hik hik…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


26 COMMENTS

  1. dah dapat ke duit tu? sebab kawan saya yang cashout telah dinafikan pendapatannya sebab tak campaign dengan betul macam suruh org click dan sebagainya.. saya juga telah cashout RM80 tapi baru jer lagi.. bila kawan dibannedkan oleh Youthsays buatkan saya jadi kurang semangat.. kalau dapat cek nanti atau dah terima duit, bagi tau ekk.. tq :(

  2. nuff effect gak.. tp kna tkar pendekkan url ys la.. so nuff x effect…
    atie : mmg dah dpat daa..
    ble dia dah send dia akan email ke kita.. maybe kwn SPAM kowt tuh yg xdpat

Comments are closed.