Bengkel Transformasi Minda - Bukit Kiara









pas peserta
bengkel transformasi Minda

Bengkel Transformasi Minda – Bukit Kiara

minggu lepas admin terima jemputan bengkel <s>transformers</s> transformasi minda di bukit kiara.. mula² rasa macam taknak pergi ja.. tapi bila dapat tau awek UM dan UKM ramai terus semangat nak pergi walaupun kerja banyak.. hik hik hik.. dapat pengecualian tugas so pergi jela.. (perasan satt..) dalam perjalanan nak ke bukit kiara admin singgah di pejabat lepak² sat.. coz admin sangka bengkel start kul 8.30pgi so bley la lepak sat.. tapi bila buka ja memo yang diterima rupa²nya bengkel start kul 8 pagi.. kelang kelibut juga dibuatnya rush ke bukit kiara.. sampai ngam kul 8pagi.. tapi bila sampai depan dewan tengok kosong je dalam dewan… hahaha untung la jadi orang pertama… sabor jela…

bengkel transformasi minda
bengkel transformasi minda

penceramah dari politeknik shah alam katanya… (kalu tak silap dengar la..) best gak ceramah ustaz nie.. mendalam dan kelako.. bley pecah pewot gak la gelak.. heeee ustaz sekarang pun dah ramai boleh masuk maharaja lawak :)~

awek um dan ukm
awek um dan ukm

heeee.. inilah dia calon calon awek dari UM dan UKM heee… gambar belakang je.. kalu tangkap depan mau kena ceramah.. almaklum la nampak semuanya macam ustazah.. bertambah semangat nak cari calon² hak hak hak..

dato mukriz mahathir
dato mukriz mahathir

Dato Mukriz Tun Mahathir pun datang kasi taklimat pendek kepada peserta² bengkel transformasi minda… wugi pulak tak buat resume awai² kalu tak boleh mintak kerja.. hik hik hik.. CEO ke COO ke hihihih… untung² share partner pun boleh.. hhahaahah (perasan sat..)

 

 

 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.