Tayang Bontot di Masjid









shin chan
shin chan

Tayang Bontot di Masjid

kisahnya terjadi pada minggu lepas.. tpi disebabkan kesibukkan dan pemindahan hosting so tak dapat nak post time tuh juga.. so hari ni admin nak ceritakan kisah tayang bontot di masjid nie.. sebelum ni admin ada post 1 entry tentang hal ni.. tapi mungkin ada yang terlepas pandang.. anda boleh tengok entry tuh disini (Terlepas Pandang)

ceritanya bermula pada jumaat lepas time solat jumaat.. admin sampai masjid dalam pukul 1.15 gitu.. tapi orang dah ramai.. almaklum la takut tak dapat tempat so semua pakat mai awai… tapi dalam ramai² yang mai awal ni ada la beberapa yang tidur² ayam sementara tunggu khutbah jumaat.. ok la tak kesah sangat.. tapi yang admin kesah bila ada sorang mamat ni duduk tidur depan admin..membongkok ke depan.. tidur tuh tak salah.. yang salah bila dia tidur baju dia terselak sampai pinggang menampakkan LURAH BONTOT yang serba tak cute langsung… alahaii… bila solat je nampak bontotnya.. terpaksa pejamkan mata.. nak pandang kiri or kanan lama² tak boleh takut teleng kepala.. so terpaksa la memejamkan mata.. sesekali tercelik nampak lagi..

niat di hati memang nak tegur.. tapi ramai yang memandang.. takut dari orang tak perasan habis semua orang perasan bila bangun cuit dia.. isk isk isk… tolong la.. tolong laa… lain kali pakai la tali pinggang ke baju panjang sikit ke.. nasib baik belum makan lagi time tuh kalu tidak mau gak muntah balik tengok bontot tuh.. hu hu huu…

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.