Awek Cantik Bertudung tapi









Awek Bertudung
Awek cantik Bertudung

minggu lepas pusing² kat sogo plan nak gi shopping tapi bila pusing² dalam sogo tak jumpa apa yang nak dibazirkan..
so simpan jela duit tuh.. bila tengok kfc rasa macam nak makan plak.. tapi bila pegang pewott alamakk so big.. hik hik.. so diet jela.. jimat lagi.. tatau nak buat ape so nak balik jela..

dalam perjalanan nak balik tuh ternampak sorang awek cantik bertudung ni.. perghh cumil sehh.. macam nak gi ngorat je.. tapi skali bila dia melangkah je.. alamakk.. kain terbelah sampai ke peha.. isk isk.. cancel trus ayat yang disusun utk mengorat.. heee.. jawabnya meng single kan diri la aku sampai ke tua.. hahahaha..

ada orang kata aku ni memilih sangat tuh yang tak jumpa lagi calonn.. sebenarnya bukan memilih sangat.. just cari yang sesuai utk dijadikan isteri.. kalu untuk jadikan skandal or makwe takyah cari senang je dapat.. tapi bila part nak cari untuk dijadikan isteri tuh agak susah sikit.. hik hik..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.