Awek Bertudung Duduk di Riba









awek bertudung
awek bertudung

semalam sempena hari pekerja admin dapat cuti.. ingat nak rest lepak dan tidur ja dirumah tapi disebabkan sehari sebelum itu admin ada beli kasut baru so mood nak berjalan tuh berganda²… mulakan perjalanan ke pwtc coz ada kawan ajak lepak situ.. admin jumpa beberapa orang termasuk blogger yang bertugas sebagai duta buku.. heee duta ekk ? pemes kau nyahh.. hihihi.. lepas habis meronda cuci mata di pesta buku pwtc admin pergi ke times square.. cadangnya nak tengok wayang cerita Ironman gitu.. tapi alangkah keciwa bila tiket habis.. isk isk isk..

takdapat tengok wayang kitaorg pun lepak makan keropok lekor.. (memang kegemaran admin) depan times square.. habis makan gi cuci mata samsung galaxy S4 kat lowyat.. wahhh rm2k gitu..  sambil belek² dompet yang tinggal rm5 dengan atm beratur panjang.. errrr tak jadi la.. so kitaorg pun balik la rumah.. balik naik monorail.. perghh ramainya orang.. padat gitu.. takpe dapat gak duduk.. tetiba sampai kat stesyen imbi orang penuh masuk berhimpit-himpit.. tetiba sorang awek bertudung ni ditolak sampai terduduk dia atas riba admin… errr errr.. kawan prempuan admin gelak je.. cisscake btoi.. awek sorang ni masih tak perasan ke sedang duduk atas riba saye ? *berkata dalam hati…

heee.. tetiba awek bertudung ni bersuara maaf abg orang tolak.. katanya… aku hanya mampu tersenyum.. tetiba kawan dia menyampuk.. padan muka nak lagi berjalan time hari cuti hihihi.. sepanjang dalam monorail kawan dia dok bahan sampai admin pun jadi malu.. tersipu sipu dia.. hihihi.. nasib baik la cumil.. :P

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.