Google Plus Comment Menyukarkan









google plus comment
google plus comment

Nampak cantik dan menarik google plus comment bila diletak dalam blog.. tapi bukan semua orang mempunyai internet laju seperti anda yang mampu menanti loading pak google plus comment ni.. contohnya seperti saya.. terpaksa menunggu loading sampai habis korek hidung pun tak habis loading lagi..

aku ingatkan aku sorang ja yang loading tahap unta tapi ramai juga yang complain tentang masalah loading google plus comment. ANDA bukan sahaja kehilangan pengomen tegar blog anda bahkan anda mungkin akan kehilangan pelawat tegar ke blog anda.. macam saya.. TERUS CLOSED memang tak tunggu dah.. hihihih.. maapkan saye..

harap pihak google akan cuba menyelesaikan masalah ini.. kerana bagi pihak kami yg mempunyai internet yg agak perlahan amat sukar untuk komen ke blog yang menggunakan google plus comment.. dan sebelum google menyelesaikan masalah ini harap blogger² yang dah guna cuba ubah alternatif lain agar tidak kehilangan pengomen dan pelawat :)

sekian perkongsian saya.. terima kasih.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.