Lelaki Kacak dan Hensem









Lelaki Kacak dan Hensem
abgferoz

bukan nak perasan dan bukan juga nak poyo.. mungkin juga kerana aku sememangnya lelaki kacak dan hensem sebab tuh status facebook aku selalu di hack oleh rakan² tempat kerja.. bukan aku yang puji diri sendiri.. tapi rakan² yang puji.. hak hak hak *gelak jahat

mungkin ada yang tak perasan dengan status aku yang di hack semalam so aku kongsikan untuk tatapan korang

status di hack

status ni di hack waktu tengah hari semalam dan petang smalam tetiba member perempuan whatapps katanya berdekatan dengan tempat kerja dan nak singgah sat tengok rambut baru yang katanya hensem.. hahahah.. disebabkan status yang di hack ada juga yang datang nak tengok rambut hensem aku ni.. terbaeeekkk !!!~

tetiba terasa diri ini seperti artis.. bila update ja orang datang nak tengok perkembangan terbaru.. kah kah kah.. lepas ni nak kena lebih berhati² agar status facebook tidak dihack lagi.. harap² tak lupa logout bila pi toilet or lunch nanti agar kejadian hack tidak berulang… hihihih…

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.