Kisah Pakcik Gatal Mengayat









perompak

Kisah Pakcik Gatal Mengayat

seperti biasa nak pergi kerja naik pengangkutan awam.. bila tiba di stesyen LRT dengar LRT dah hampir sampai so berlari ala ala 007 takut terlepas train nak kna tunggu lagi.. nasib baik sempat.. masuk je LRT perasan member perempuan dak kolej *****

baru ja nak tegur member perempuan ni tetiba ada pakcik tegur dia belajar kat kolej **** ye dik.. so dia pun balas la soalan pakcik tuh..

pakcik gatal : adik belajar kat kolej **** mana
member : kat kolej **** di ***
pakcik gatal : ohhh pakcik kerja situ gak.. tapi di HQ
member : owhhh..
pakcik gatal : tau ka kat mane HQ ?
member : taktau..

member perempuan dah jeling² saya taktau samada mintak bawa lari terjun LRT atau selamatkan dia.. tapi pakcik tuh just bertanya so saya gelak ja kat dia sambil buat gerakan mulut *pakwa baru ek ?

pakcik gatal : HQ kat ….
member : ohh.. taktau pun..
pakcik gatal : boleh kasi no hp tak.. ?

member perempuan sekali lagi jeling2 kat aku.. kah kah kah.. gelak belakang pakcik tuh..

pakcik gatal : no adik berapa ?
member : 013*****
pakcik gatal : ada wassap tak ?
member : ada..

pakcik gatal dengan segera save depan aku sambil wassap dia.. salam. hai..

stesyen lrt member sampai sempat lagi member jeling aku buatkan aku tergelak sekali lagi.. kah kah kah.. sambil pakcik gatal menjeling kawan sampai hilang dari pandangan..

kah kah kah.. aku yang berkawan dengan dia pun tak pernah tanya nombor dia.. betoi ka pakcik ni keje kat HQ kolej dia.. ? hihihi. untuk apa dia nak ambik nombor student ? lu pikir la sendiri.. hik hik hik..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.