Jurujual Bangla Cerita Lebih









tempahan baju blogger
tempahan baju blogger

beberapa hari lepas waktu rehat kerja pergi teman kawan untuk beli baju jalan almaklum la gaji dah keluar awai so nak bershopping sat la.. banyak kedai gak singgah mencari baju, seluar dan bag untuk dibuat koleksi dalam almari.. tinggal 30minit lagi sebelum masuk waktu kerja singgah la kedai terakhir..

sampai kat kedai tuh disambut oleh 2 orang bangla yang bekerja sebagai jurujual.. sedang belek-belek baju yang ada kat situ si bangla menyampuk perbualan kitaorang..

Bangla : pilih baju abg.. semua size ada..

aku dengan kawan pun belek-belek la baju yang ada.. lawa-lawa gak baju kat sini.. dari baju jalan sampai baju sejuk pun ada.. mmg lepas 2-3 helai ni.. fikir ku dalam hati.. tertarik dengan baju kat situ aku pun tanya la size badan aku..

Aku : baju ni size L ada ?
Bangla : takda
Aku : yang ni size XL ada ?
Bangla : takda.. habis
Aku : yang ni L ?
Bangla : takda..

Aku : semua takda apa yg ada.. tadi kata semua size ada… dasar PENIPU @^#&#&$*@

habis 20 minit kat kedai tuh size yang aku dengan kawan aku mintak semua takda.. dalam hati memang dah menyumpah habis.. tahan lapar tak makan nak shopping alih-alih size takda dek kena tipu dengan bangla…

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.