Tak Guna Makanan Sedap Kalau









sotong dan udang goreng tepung
sotong dan udang goreng tepung

Memang tabiat aku suka makan di kedai yang diperkenalkan oleh orang jarang aku pergi sendiri ke kedai baru atau tidak dikenali untuk mencuba makanan yang dimasak takut-takut sakit perut so aku prefer orang yang perkenalkan.

bila makanan tuh rasa sesuai dan kena dengan perut so aku akan selalu singgah di kedai tuh dan mark as kedai kegemaran tapi bila kedai makanan buka tutup suka hati dorang takda inform sampai 5 kali pergi kedai tutup ini boleh mendatangkan kemarahan dan menyebabkan aku tak berapa minat lagi untuk ke kedai tuh..

dah berapa banyak kedai melayu aku perhati perangai memang macam ni dah la tutup sekati bila-bila dorang suka tak inform plak buka bila so buat pelanggan tertunggu-tunggu datang setiap hari tapi still kedai tak buka tak macam kedai cina kalu dia nak tutup awai dia inform siap letak notice bila dia nak buka kedai dorang.. ini yang patut kita contohi barulah pelanggan  senang hati dan akan datang lagi..

kepada sesiapa yang buka kedai makan tuh tolong la takenote kalu nak berjaya.. sekian..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.