Tunggu Rojak Tak Sampai









hantuTunggu Rojak Tak Sampai – Minggu lepas adik mengidam nak makan rojak dan aku mengidam cendol sampai kat kedai rojak tengok penuh orang aku cepat turun kereta duk bratur blakang pekerja kedai.

sorang-sorang order potong que aku order si pekedai x pandang pun.. lepas sorang, sorang order dia hantar tunggu turn tak sampai-sampai hati dah panas.. duk sebelah dia order lagi tengok dia hantar kat org yg order lepas aku.. cendol dah siap rojak tak siap lagi.. kali ke 3 order dia still x pandang sibuk duk buat kerja..

tahap angin dah sampai kemuncak bila org datang lambat pun dah dapat rojak

aku : rojak sotong yang lambat order dah dapat.. saya punya mana (tinggi suara)
tokey : dia punya mana ?
pekerja : org ni lama order

aku : sudah laa.. aku order dulu sblum dia.. takpayah laa
tokey : ni u punya cendol..
aku : takpayah laa kau makan jela sendiri.. blah laaa

semua yang makan kat situ pandang je..

dari penuh orang beratur sampai tinggal aku sorang duk sebelah dia still tak dapat rojak memang terbakar laa.. orang kata setiap orang ada tahap kesabaran dia.. dan tahap kesabaran aku dah sampai kemuncak so terima jela maki..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.