Event Team Building TM Staff









 Minggu lepas aku bertugas di Melaka untuk buat game Team Building for TM Staff
yang berlangsung di ISMAH Beach Resort.
sebelum game team building mereka diberi taklimat tentang
life jacket untuk water confident for aktiviti air
 heeee.. gelap da duk kat pantai lama2..
 water confident.. ada yang fobia air tak.. ?
 aktiviti banana boat mereka dijatuhkan jauh sikit dari pantai untuk
berenang bersama-sama team mereka sampai ke pantai..
memancing ikan di darat.. menguji kesabaran dan ketelitian
menggigil gigil pancing tuh.. hihihih
santap nasi goreng kampung siap bersotong dan udang fresh :)~
 Team Building Game Puzzle
heee.. abg sorang tuh dah macam nak terbang je :)
hihihih..
Thanks to TM coz sudi ajak kitaorg memeriahkan lagi
Team Building for TM staff minggu lepas.. hope lepas ni jangan lupa
panggil kitaorg lagi untuk next next event Team Building, Family day, Leadership
atau ape2 event Indoor mahupun Outdoor
kepada yang berminat untuk membuat event Team Building
atau Familyday untuk Company or Family
anda boleh contact kami di
012 6731329Feroz

 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.