Ayat Mengusik Awek Bank









Ayat Mengusik Awek Bank. Petang semalam balik dari kerja terus singgah bank simpanan nasional berhampiran rumah bagi menyimpan sedikit simpanan di SSPN manalah tau menang mercedes ke 1 juta kaa.. aminnn.

Ayat Mengusik Awek Bank

abgferoz
abgferoz

seperti biasa bila boring melanda memang hobi aku mengusik orang tak kira kat mana berada lagi-lagi kalau orang tu comel mood mengusik tu semakin tinggi.

Situasi 1
Pergi bank nak simpan SSPN

aku : nak simpan RM3 boleh tak.. ?
bank : mana boleh kena RM10
aku : alaa.. boleh laa esok saya tambah RM 7 lagi..
bank : gelak2* tak bolehh.. hehe

dah habis mengusik kat bank singgah sat kat kedai RM 2 nak cari bateri untuk penimbang berat maklumlah dah start joging so mestilah rajin menimbang berat hehehe..

Situasi 2
Pergi kedai RM2 nak beli Bateri

aku : bateri ni ada tak.. ?
kedai : ada.. RM 1.05
aku : kasi duit 5sen..
kedai : lagi RM 1.. ?
aku : alaa ckup la 5sen.. RM 1 hutang..
kedai : hahaha mane bole..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.