Orkid dan Bonsai Taman Rekreasi Pudu Ulu Cheras

Orkid dan Bonsai Taman Rekreasi Pudu Ulu Cheras. Berkesempatan untuk hadir melihat Kuala Lumpur Orchid & Bonsai Show 2017 bertempat di Taman Rekreasi Pudu Ulu, Cheras bersama keluarga. Masuk adalah percuma 9 pagi sehingga 10 malam dan hari ini adalah hari terakhir.

Orkid dan Bonsai Taman Rekreasi Pudu Ulu Cheras

orkid dan bonsaiTaman Rekreasi Pudu Ulu Cheras telah ditambahbaik daripada kosong sehingga menjadi taman tarikan untuk berehat bersama keluarga apabila terdapatnya kolam renang panjang untuk kanak-kanak beriadah pada waktu pagi dan petang.

Ternyata hari terakhir Orkid dan Bonsai tidak mengecewakan masih terdapat banyak gerai dan pameran yang ditayangkan disamping pengunjung dihiburkan dengan nyanyian walaupun panas terik masih ramai yang mengunjungi pameran orkid dan bonsai di pudu ulu.

pameran orkidTerdapat beribu-ribu pokok orkid dan bonsai yang ditayangkan sewaktu pameran takdapat nak upload semua gambar disebabkan adik dan emak yang banyak posing kat gambar-gambar tersebut so tukang tangkap gambar hanya mampu tangkap gambar orang jela.

apa-apa pun tahniah diucapkan kepada penganjur kerana menganjurkan dengan baik dengan lokasi dan tempat yang menarik. Tahniah ! enjoy sangat lepak sini walaupun panas terik dan hari terakhir semoga akan ada lagi untuk tahun-tahun akan datang atau dijadikan acara tahunan.

abgferoz

hip hip horeyy.. saya bukan mat bunga

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.