Live Sinopsis Asalkan Dia Bahagia

Live Sinopsis Asalkan Dia Bahagia. Drama terbaru slot akasia Asalkan Dia Bahagia ditayangkan mulai 8 Mac 2019 di slot akasia TV3 menggantikan drama Dia Menantu Rahsia. Barisan pelakon terhebat drama Asalkan Dia Bahagia @aydajebat @shukriyahaya @nadiyah.shahab @marisa.yasmin @esmadaniel.

Live Sinopsis Asalkan Dia Bahagia

SINOPSIS ASALKAN DIA BAHAGIA. Kisah Adira Imani, disebabkan dia anak yang dikutip jadi dengan rasa rendah diri dia relakan sahaja untuk dijodohkan dengan Haris Aryan yang juga kenalan abangnya Ikmal Reza. Sebenarnya abang Ikmal sudah lama sukakan Adira dan memasang niat untuk melamarnya bila Adira telah tamat belajar. Namun sebaliknya berlaku bila mama jodohkan dengan Haris dan perkahwinan tersebut dipercepatkan.

Payahnya hubungan mereka apabila perkataan ‘orang ketiga’ sering mengundang curiga. Orang ketiga di mata Haris ialah Ikmal. Tapi, orang ketiga di mata Adira ialah Afida, si sepupu yang suka menempel dengan Haris. Masalahnya, Haris tidak pernah mahu mengaku dan payahnya bila masing-masing suka percaya pada telahan hati sendiri.

JUDUL : ASALKAN DIA BAHAGIA
EPISOD : 28 episod
TARIKH TAYANGAN : 8 Mac 2019
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS NOVEL : Hani Fazuha
PENGARAH : Jamal Khan 
PRODUKSI : Zamriez Golden Picture Sdn Bhd
PELAKON : Ayda Jebat, Shukri Yahaya, Idris Khan, Nadiyah Shahab, Marisa Yasmin, Esma Dainal, Rahim Omar

WATAK PELAKON 
Ayda Jebat sebagai Adira Imani
Shukri Yahaya sebagai Haris Aryan 
Nadiyah Shahab sebagai Afida
Marisa Yasmin sebagai Datin Maria
Esma Dainal sebagai Dato Hijaz

Sekiranya tidak dapat atau tidak keluar anda boleh KLIK SINI

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.