Sinopsis Drama Bukan Gadis Biasa Ayda Jebat dan Remy Ishak

0
499
views

Sinopsis Drama Bukan Gadis Biasa Ayda Jebat dan Remy Ishak. Full Episod. Drama terbaru slot akasia yang ditayangkan sepanjang bulan Ramadhan Drama Bukan Gadis Biasa lakonan Remy Ishak, Ayda Jebat, Nazim Othman, Chacha Maembong, Mas Khan, Idzham Ismail, Zarul Husin, Ako Mustapha, Shajiry, Haeriyanto, Ozlynn.

Sinopsis Drama Bukan Gadis Biasa Ayda Jebat dan Remy Ishak

ayda jebat bertudung

Drama adaptasi novel Bukan Gadis Biasa karya Liza Nur akan ditayangkan bermula 23 April 2020 setiap Isnin sehingga Sabtu jam 7 malam di TV3. Terbikan JS Pictures Sdn. Bhd. yang diarahkan oleh Azman Haji Yahya (Jinggo).

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Sinopsis Bukan Gadis Biasa. Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jean dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya ‘emak’.

“Jo cakap macam tu sebab Jo tomboi? Manusia boleh berubah, Jo. Saya boleh bimbing Jo kalau Jo mahu beri saya peluang. Saya boleh beri Jo masa depan yang lebih baik…” ~ Amirul

Cinta adalah sesuatu yang asing baginya. Pertemuan semula Amirul dengan Johana membuatkan Amirul yakin tentang perasaannya. Hidup Johana sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amirul yang degil tetapi berprinsip.

“Kau boleh cakap kau bukan milik aku. Tapi, aku akan tetap beritahu satu dunia, aku milik kau.” ~ Rayyan

Kemunculan adik Rayyan, Amer membuatkan Jo rasa terpukul. Si mata keranjang itu cuba mencari jalan fast track ke hatinya sedangkan Amirul yang terlebih dahulu ada masih setia menanti. Takdir memerangkap dirinya di antara tiga hati yang bersaudara. Mampukah dia terus menipu diri? Atau haruskah dia pulang kepada fitrah, memilih jalan bahagianya bertemankan sekeping hati yang lain?

remy ishak

“Apa? Kalau ada lelaki lain syok kat aku, kau nak buat apa? Nak bunuh semua orang yang cakap dia cintakan aku?” ~ Johana

“Tak. Aku akan cintakan kau lebih.” ~ Rayyan

Tonton Full Episod : Drama Bukan Gadis Biasa


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here