Budak Sekolah Rendah Pasang Bendera Parti









bendera lanun
bendera lanun

Assalamualaikum.. selamat petang semua.. hari ni nak share sikit apa yang  diperhatikan berlaku diwaktu hampir pilihan raya ini..

minggu lepas admin ada lepak kat area cheras lepas balek kerja.. dalam kul 11.30mlm bila admin nak balik rumah admin terperasan geng budak sekolah lingkungan 12-15thun (agaknya tengok saiz kecik2) berkumpul.. mula² tengok pelik gak.. tapi bila dah jalan sebelah geng tuh baru admin perasan dorang sedang memasang bendera parti politik…. errr.. biar betoi.. dah takda orang besar ke nak pasang bendera politik ni sampai budak sekolah rendah pun ada juin pasang bendera.. yang part tak best nya waktu tengah malam plak tuh.. kul 11.30mlm mak ayah tak risau ke ? errr… isk isk isk..

kalu berlaku sesuatu siapa nak bertanggungjawab ? kalu ada yang memanjat then terjatuh macam mane ? kalu ada orang culik or eksiden macam mane plak.. ? alahaii…

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.