Borak Gadget Makan Gadget









gadget
gadget

Assalamualaikumm.. woargghhh.. hari ni nak cite sikit kisah sedih aku.. sedih ka ? heee…

dalam dunia persaingan gadget ni macam² gadget baru keluar dah menjadi rebutan.. tak kesahlah ape jenis gadget pun.. tapi part yang tak best bila melepak dengan kawan² gadget mesti ditangan.. bila berborak pandang gadget, bila berjalan gadget dan yang tak boleh tahan bila makan pun gadget still di tangan.. aduyaii.. dah ilang keseronakkan untuk melepak dan berborak bila gadget menguasai 70% masa melepak..

kadang² rasa macam boring pulak melepak.. dan ada masanya rasa macam nak blah je dari tempat berborak.. makanya lepas ini kepada kawan² ku sekiranya aku pergi dari tempat melepak or tempat makan jangan dikau tanya kenapa.. paham paham sendiri la… ek ek ek..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.