Seminar Muhasabah Diri









Seminar Muhasabah Diri
Seminar Muhasabah Diri

minggu sebelum ni ada kursus kepimpinan dan this week kena menghadiri seminar muhasabah diri pulak.. heee memang letih.. dengan overtime lagi kna cover sampai time seminar tersengguk sengguk.. tapi yang peliknya dalam mengantuk tahap gaban dan pening kepala akibat hujan pagi tuh tapi saya still boleh berjaga dalam class muhasabah diri yang diadakan..

mula² dapat memo seminar ni memang rasa macam malas je nak pergi.. dah nama pun muhasabah diri confirm bnyk ceramah je.. tapi bila dah mai kat seminar ni memang menarik.. banyak info dan maklumat terkini yang dikongsikan bersama.. bukan hanya ceramah malah penuh dengan aktiviti yang membuatkan mengantuk saya hilang serta merta..

tak percaya ? tengok gambar ini..

Joget Seminar
Joget Seminar

heee.. joget korea kata penceramah.. hihihi bila tak dapat siapkan tugasan ini makan dia hahaha..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.