SMS I Love U









i love you
i love you

semalam hari yang pelik dan agak kelakar gak la bila bangun pagi macam biasa saya akan tengok hp dulu samada ada misscall ataupun sms sekiranya ada adakah penting atau tidak.. dan pagi semalam seperti biasa tengok hp dan ada 1 sms untuk dibaca.

dengan mata yang kabur dan mengantuk baca sms yang diterima.. alangkah terkejutnya saya bila text yang diterima berbunyi                  ‘i love u‘ agak pelik gak la.. memang kenal dengan orang yang menghantar text tuh.. tapi baru beberapa kali jumpa.. tak pernah dating pun lagi.. dan dah lama tak jumpa.. bila dibaca dua tiga kali kadang² kelakar gak..

mungkin juga si dia di hack oleh kawan²nya.. sedangkan saya sendiri selalu di hack oleh kawan² pejabat.. hihihih.. terus ceria pagi ini dengan text i love u tuh.. perasan terlebey.. hahahaha.. mungkinkah aku bertambah hensem ? hihihi.. (mmg dah perasan)

apa² nak ucapkan thanks untuk ucapan sms i love you itu.. hihihih

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.