Kisah Janda Kehausan

Suami Isteri
Suami Isteri

Kisah Janda Kehausan – Hasnah adalah seorang janda kaya raya yang suaminya baru saja meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya. Usianya masih muda, masih di bawah 30 tahun dan dari segi fizikalnya, Hasnah masih cantik, potongan body pun ok macam anak dara, kira bergetah giler ah.

Sejak kematian suaminya, Hasnah selalu diganggu oleh pemuda-pemuda disekitar rumahnya yang sudah lama memendam rasa kepadanya. Namun begitu, Hasnah tidak pernah melayani pemuda2 tersebut, kerana hatinya masih rindu kepadasuaminya, walaupun sebenarnya di dalam hatinya terasa sangat2 kesepian darisegi zahir dan batin terutamanya.

Lebih lebih di waktu malam hari… Rasa kesepian di hatinya memuncak muncak.
Pada satu malam, kira-kira pukul 2 pagi Hasnah bangun dari tidurnya. Badannya terasa panas tekaknya terasa haus, Hasnah merasa begitu dahaga sekali. Hasnah bangun perlahan dan keluar dari biliknya menuju ke dapur, langkahnya begitu cepat seiring dengan kehausan yang sedang menerpanya. Sesampai di dapur Hasnah langsung membuka peti sejuk dan mengambil sebotol air sejuk…

Hasnah menuangnya ke dalam gelas dan meminumya dengan cepat. Setelah meminum air tersebut Hasnah kembali ke dalam bilik untuk tidur kembali. Begitulah kisah mengenai Hasnah, seorang janda yang kehausan.

THE END

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.