Kisah Ayah dan Anak Perempuannya









selamat hari bapa

Kisah Ayah dan Anak Perempuannya

Si ayah terlihat anak gadisnya update status di fb :
“Nape la hati ni tak tenang..somebody pls.. i need someone “

Maka ramailah jejaka mula membalas status tersebut. Ada jejaka handsome..ada jejaka poyo, ada yang alim-alim kucing. ‘ah,semua hanya nak mengurat’ getus hati si gadis. Sampailah komen jejaka yang ke 199..

Jejaka 199 komen :

“Mana hati nak tenang;
kalau solat pun kurang
tahajjud pun sekali dlm 12 bulan
nangis sujud taubat pun jarang lakukan
bila sedih kau cari kawan dan pergi have fun!
ada masalah,muzik kau layan,al-Quran kau tinggalkan!

ngada-ngada punya perempuan!”

Apabila gadis terbaca komen jejaka 199,terus dia berang dan cari button block! dan terus update status baru ;

“i dah block mamat poyo mana ntah! semua pasal aku dia tahu! berlagak alim!”

Si ayah tersenyum di hadapan laptop. Dalam hatinya berkata
“nasib baik aku buat 5 lagi fake accounts. Baru block satu je pun hehe”

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.