Teman Bakal Pramugari di Puduraya









kartun awek

 

Teman Bakal Pramugari di Puduraya

semalam kerja malam berhampiran puduraya then dalam kul kul 9.30 ada member call mintak tolong teman dia naik bas kat puduraya kul 11.30 malam katanya.. errr tapi habis kerja kul 10.00 malam..

habis kerja dalam kul 10.10mlm sampai dah minah tuh.. so dok berborak la kat pejabat dengan boss sekali.. dalam kul 10.30 kunci ofis then turun lepak kat mamak gosip..

rupanya kawan ni nak pergi ke penang esoknya ada interview pramugari katanya.. hik hik hik.. wahhh nak jadi pramugari kau nyah.. hik hik hik.. beberapa bulan lepas dia ada gi interview pramugari.. tapi tak lepas.. bukan sebab tak comel ataupun tak cukup ketinggian tapi sebab tak cukup umur kah kah kah.. memang kena gelak sakan time tuh.. umur tak cukup 18tahun ada hati nak jadi pramugari ek ? hihihihh..

tapi hari ni si dia sudah pun berumur 18tahun dan harap² interview nya berjaya la hendaknya.. boleh paw tiket free or diskaun ke.. hik hik hik..

gud luck mok

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.