Mengajar Awek Thailand Bermain Ping Pong









ping pong
ping pong 

bila dah habis kerja mula la boring duduk setempat so pergi la jalan pusing-pusing kat meja ping pong kot ada yang sudi nak ajak lawan boleh dapat air tin free macam selalu.. heee.. ku pikirkan rimau menanti rupanya sang kancil yang tiba.. heee..

nak dijadikan cerita ada 2 orang awek ni duk berhampiran dengan tabble ping pong sorang india dan sorang lagi awek thailand. Awek india ni mintak tolong ajar cara main ping pong so aku pun ngajar la.. sampai lah dia letih dan dia suruh aku sambung main dengan kawan dia awek thailand.. orangnya tak banyak cakap.. mungkin dia ingat aku tak pandai cakap english (memang x pandai pun.. hihihi ) so apa yang kitaorang buat adalah main pingpong sambil senyum dan gelak.. hahaha versi pemalu gitu.. sorang gelak sorang senyum.. yang keluar adalah sorry dan thanks.

dari mula main pingpong sampai kesudah senyum dan gelak je mengisi kekosongan bunyi yang ada.. hahaha.. bila dah habis game pingpong ingat nak borak test speaking dengan dia tapi kawan dia baik hati cakap bahasa melayu dan tlong translatekan untuk aku.. hahaha.. even aku faham dan nak speaking balik tapi dah ada orang tolong so kita layan jela..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.