Nasi Kukus Ayam Berempah









Nasi Kukus Ayam Berempah
Nasi Kukus Ayam Berempah

nasi kukus ayam berempah – petang tadi lepas solat jumaat member ajak cari makan nasi kukus ayam berempah kat dengan hkl mula-mula malas nak pergi coz perut kenyang lagi makan pagi tadi tak habis hadam.. tapi terasa nak tengok  kedai mana yang jual mane tau lain kali boleh pergi..

bila dah dekat sekeloh hampir dengan gerai yang jual nasi kukus ayam berempah bau ayam dia menusuk kalbu sampai tertanya-tanya berapa besar ayam berempah tuh.. dari mood kenyang terus terasa lapar nak ratah ayam berempah sahaja.. then bila dah sampai kedai tengok semua orang order makanan aku tetiba jadi lapar..

akak nasi kukus ayam berempah satu.. kasi ayam peha ni.. member senyum je.. terus bisik kat member.. tadi kenyang.. bila tengok ayam dia terus jadi lapar.. member terus gelak.. hahaha..

sampai tempat kerja terus buka makan.. perghhh.. memang tip top nasi kukus ayam berempah dia.. ayam dia memang kuat penarik.. harga bole tahan rm6 tapi ayam besar memang puas hati..

lokasi berhampiran medah selera HKL dan berhadapan kuaters HKL

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.