Pemandu Biadap Rebut Parking









kereta tamiya
kereta tamiya

balik dari kerja tadi family terus ajak pergi shopping kat carefour. Hari ni cuti ganti semalam sempena Hari Merdeka Malaysia so memang ramai orang duk cari parking kat carefour ni sampai dekat kawasan parking aku nampak satu tempat kosong suruh adik parking situ bile kasi signal nak masuk tetiba ada sebiji kereta dari arah bertentangan tetiba block parking tersebut. MEMANG BIADAP dah la jalan satu hala dia redah pastu terus block parking.

mungkin kerana dia nampak pemandu perempuan tuh yang dia berani. Bila aku keluar dari kereta dia dah pandang muke bengis dia tuh.. keluar pulak abang aku dari kereta dia dah diam je buat x pandang.. bila dia dah parking dia duk tunggu kat kereta dia.. tau pulak takut.. tadi berani sangat block parking ni tau plak takut kereta dia kena lipat 14 (poyo sat macam kuat nak lipat kereta orang) naseb baik tetiba ada satu lagi parking free kereta baru keluar. kalu tak kecik besar kecik besar je aku pandang.

pakcik pakcik.. naseb baik la orang tua.. isk isk isk.. cobaan..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.