Perkara Paling DIBENCI dalam Pawagam









pawagam
pawagam

Perkara Paling DIBENCI dalam Pawagam – Seronok bila cuti dapat diisi bersama rakan mahupun si dia tapi bagi mereka yang cuti hari bekerja seperti aku menonton wayang merupakan salah satu aktiviti yang boleh dibuat.

Pernah tak sedang korang menikmati tayangan pawagam tiba-tiba sesuatu menggangu korang mengalihkan tumpuan korang yang sedang kusyuk menonton yang mana menyebabkan korang SPOIL dan terasa nak naik HANGIN.

Dibawah ini adalah perkara yang selalu terjadi ketika menonton pawagam.

Tangga ke-3 – Bila tengah babak menarik action/seram tetiba handphone orang sebelah berbunyi lagi lagi kalu volume tinggi memang potong STIM.
Tangga ke-2 – Movie tengah menarik cerita tengah bestt tetiba orang sebelah buat drama melayu berkasih sayang kat tepi.. adoiiii..
Tangga ke-1 – Part paling menyampah ada setan gondol yang baru 1st time masuk pawagam asyik sepak belakang kerusi kita rasa macam nak bangun tumbuk jaa… tapi dalam keadaan gelap risau orang lain plak baling barang kat kita sebab bising.

semalam tengok movie tengah adegan seram tetiba ada sorang cina bodoh sit belakang sepak sepak kerusi.. rasa macam nak maki pun ada tapi karang menggangu orang lain plak.. so bersabar jelaa.. (jangan sampai aku sumpah kau jadi semut..)

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.