Terminat Pokok Bunga Orkid









koleksi orkid

Terminat Pokok Bunga Orkid. Sejak pertengahan tahun ni banyak event dan program yang melibatkan orkid telah aku kunjungi termasuk Floria Putrajaya, FAMA Dataran Merdeka dan beberapa lagi yang mengumpulkan koleksi orkid untuk dijual.

tetiba jadi mat bunga bukan sekadar bunga biasa tapi mat bunga orkid sudah. Koleksi orkid kat rumah dah bertambah jadi 7 pokok orkid dan ada 4 yang tengah berbunga meriah dah depan rumah ni dan event yang terbaru last week kitaorang pergi ke floria putrajaya presint 4 walaupun tak banyak khemah yang dibuka untuk jualan tapi masih ada 2 pokok orkid dapat dibeli untuk tambah koleksi.

abgferoz
abgferoz

datang seawal 9.30 pagi singgah dalam sejam setengah ja sempat la posing tangkap gambar bagai kat kawasan sekitar yang menarik untuk di selfie. Lepas habis shopping dan cuci mata terus balik ke KL petang dah kena kerja nak buat gimana kalu dah kerja shift tak kira hari minggu pun terpaksa bekerja.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.