Ter Shopping Sweater Raya









Ter Shopping Sweater Raya. Walaupun tahun ni terpaksa beraya sorang disebabkan kerja dan tak dapat pulang ke kampung untuk berhari raya tapi mood raya still ada bila dipaksa untuk shopping raya bersama keluarga. Plan mula-mula nak teman jadi bodyguard sahaja tapi bila tengok keluarga seronok shopping tetiba mood raya pun mai.

abgferozkeesokan harinya terus ke tempat kerja bersama sweater baru. Tak sempat tunggu raya dah rasmikan dulu sweater raya.

tengah sesedap posing untuk tangkap gambar ada saja yang tegur.. awai awai pagi lagi dah selfie ke ? baru upload masuk facebook member opis dah komen haihh laju sungguh depa ke memang tunggu aku upload ja ? taktau la depa ni hahaha..

apa-apa pun baju forest memang baju kegemaran aku kalau nak shopping selain kualiti kain yang cantik logo dia juga kena dengan nama aku “F”

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.