Demam PokemonGo Melanda









Demam PokemonGo Melanda. Bila kerja shift ni kita punya rutin tidur berubah dan kadang-kadang badan lambat nak terima perubahan itu. Siang tidur malam pula bekerja. Semalam berakhirnya 3 hari shift kerja malam saya 2 hari off day dapat rehatkan badan makan tidur makan tidur.

Malam terakhir selalunya malam yang agak sukar dan rasa terlalu lama nak habis walaupun ikut logik 10 jam bekerja setiap malam adalah sama. Tak boleh duduk diam aku ambik rest sekejab ambik nafas diatas bumbung tempat kerja.abgferozsaja update gambar berehat sebentar sebelum sambung kerja. Tak sampai 10 minit dalam 4-6 minit ja rehat ambik gambar upload tak sampai 3 minit dah ada yang komen cari pokemon ke ? hahaha

ternyata demam PokemonGo telah melanda Malaysia asal upload gambar ja mesti ada orang tanya haii.. cari pokemon ka.. hahaha.. maaflah saya tak main pokemon.. telefon murah ja tak dapat tampung power pokemon tu.. hihihi

kepada yang bermain pokemon tu berhati-hatilah hendaknya kerana penjahat sentiasa mencari ruang dan peluang untuk menanti anda di destinasi tertentu..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.