Penyelesaian Kepada Tudung Yang Terkena Minyak Terutamanya Semasa Hari Raya









Penyelesaian Kepada Tudung Yang Terkena Minyak Terutamanya Semasa Hari Raya. Pasti ramai yang mempunyai masalah untuk mencari Tips dan Cara cuci tudung terkena minyak sewaktu memakan makanan yang berminyak terutamanya sewaktu hari raya nanti. Walaupun dibasuh beberapa kali tudung masih mempunyai kesan minyak tersebut.

Penyelesaian Kepada Tudung Yang Terkena Minyak Terutamanya Semasa Hari Raya

cuci tudung berminyakTerdapat penyelesaian kepada masalah ini yang telah viral dikongsikan sebanyak 9k share dan 1.4k like di facebook.

Assalammualaikum girls semua ..kat sini tyma nk share tips cuci shawl yg ada kesan2 minyak muka .. girls mmg suka makeup kan tp bila cuaca panas makeup pada muka kita mula pecah minyak then minyak krim faundation pun menepek pada shawl ..tersangat sangat lah susah nk hilang bila lepas mencuci ..
* dulu pernah try buat cara yg viral tu letak baby powder sebelum rendam dengan pencuci.. tp failed x jadi apa .. tp tyma buat je camni ..bilas ngn air pencuci pastu letak powder skli .. kalau nak tahu hasil silakan mencuba .. tp tyma pkai Carrie Junior punya powder

Kredit : FB FB @Tyma Sadini

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.