Sinopsis Drama Mata Cinta Juliana Evans dan Julien Buteau

Sinopsis Drama Mata Cinta Juliana Evans dan Julien Buteau. Sinopsis Drama Mata Cinta Juliana Evans dan Julien Buteau. Drama bersiri Mata Cinta yang dibawakan oleh laman Gempak dilakonkan oleh pelakon hebat Juliana Evans, Julien Buteau, Syamim Farid, Dynas Mokhtar dan ramai lagi.

Sinopsis Drama Mata Cinta Juliana Evans dan Julien Buteau

Julien Buteau

Drama Mata Cinta ini Akan ditayangkan setiap Isnin jam 4 petang di http://www.gempak.com/mata-cinta secara langsung. Anda juga boleh menonton episod sebelum ini di laman yang sama.

Matahari baru balik dari England untuk cuti semester dan menolong kakaknya, Cahaya menguruskan salun rambut mereka. Ketika membeli barang di Watsons, dia terjatuh di hadapan seorang jurujual yang kacak, Anaqi.Khabar angin mula tersebar mengenai hubungan mereka berdua, dan mereka terpaksa melakukan apa yang patut bagi memulihkan keadaan sebenar.

Akan tetapi, suatu kejadian telah terjadi dan membuatkan Anaqi semakin menjauh dari Matahari. Salun kakaknya juga telah mengalami krisis dan Matahari terpaksa mengharungi segala percubaan bagi memulihkan keadaan kepada sedia kala.

Pelakon Mata Cinta
Juliana Evans sebagai Matahari
Julien Buteau sebagai Ariq Anaqi
Syamim Farid sebagai Ejay
Aush Abdul sebagai Maru
Dynas Mokhtar sebagai Lydia
Shasha Saidin sebagai Cahaya
Adery Chin sebagai Joe

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.