Sinopsis Drama Maaf Tak Indah Azar Azmi dan Azlee Khairi

Full Episod Sinopsis Drama Maaf Tak Indah Azar Azmi dan Azlee Khairi. Drama Maaf Tak Indah lakonan Azar Azmi, Azlee Khairi, Ruhainies, Fizo Omar dan ramai lagi akan mula ditayangkan bermula 12 februari 2020 setiap isnin sehingga khamis jam 10 malam di Slot Samarinda TV3.

Sinopsis Drama Maaf Tak Indah Azar Azmi dan Azlee Khairi

drama maaf tak indah
drama maaf tak indah

Sinopsis Maaf Tak Indah. Perkahwinan mereka yang bahagia selama ini tiba-tiba berubah apabila Syazan disahkan mengandung. Baru mereka sedar rupanya keinginan masing-masing berbeza. Syazan tak mahukan anak tapi, Raimie sangat mahukannnya.

Tindakan Syazan menyebabkan mereka hampir kehilangan anak yang dikandung. Dan apabila dia mula sedar, waktunya sudah terlewat. Dia kehilangan semuanya. Bahagia mereka musnah sekelip mata. Raimie pergi membawa anak mereka.

Lima tahun berlalu…

azlee khairi dan fizo omar

Pertemuan semula antara mereka menyentuh memori lama. Rindu pada si anak bagai membunuh Syazan.

“Saya nak jumpa Adam.”- Syazan

“Temankan saya untuk satu malam. How about that?” – Raimie

Syazan tahu permintaannya mungkin sangat mustahil untuk ditunaikan oleh Raimie. Malah keadaan menjadi semakin rumit bila rahsia yang disimpan bertahun lama diketahui oleh lelaki itu.

“Kalau saya diberi peluang untuk ubah jalan cerita kita, saya pasti akan ubah supaya kita sama-sama tidak terluka.” – Syazan

Apa sebenarnya yang Syazan sembunyikan dari pengetahuan Raimie? Adakah ikatan yang terlerai akan bersambung kembali?

Tonton Online Maaf Tak Indah

Tonton Full Episod Maaf Tak Indah

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.