Bau bunga Melur tengah malam









bunga melur
bunga melur

semalam adik datang jemput dari tempat kerja.. adik dengan mak dari shah alam melawat sedara sambil potong rambut disana.. so dalam kereta mereka sibuk bercerita tentang perjalanan mereka pulang ke sini.. beberapa kali emak tercium bau bunga melur dalam kereta sedangkan tingkap dibuka.. adik tidak bau apa² pulak.. pelik..

so aku pun ngusik la dorang.. ni mesti ada kat² sebelah siapa ni.. nak tumpang balik kot.. hihihi.. terus kna bebel dengan mak hahaha.. tau takutt.. hahaha tetiba aku plak tercium bau bunga melur.. errr.. ada pulak bau bunga melur.. heee.. diam sat… then aku ckap takpe la dia nak tumpang mai kl tuh.. sat lagi kita turunkan dia kat times square.. bila lalu je depan times square terus aku cakap.. ok ok dah sampai.. pi keluar sebelum aku azan kat telinga..

dari times square sampai kerumah terus takda bau.. alhamdulillah.. hahaha walaupun dalam hati kecut gak kalu tetiba dia muncul hahaha.. tapi takda apa² yang terjadi kira ok la tuhh.. hahahaha..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.