DASAR nak SENANG nak FREE









hulk
hulk

entry kali ini entry geram sikit coz dah banyak kali terkena dengan mereka² yang ingin bergelar blogger mahupun mereka yang ingin memulakan business online ni.. tak salah mintak tolong orang.. tapi berpada² tak salah mintak orang tolong buat.. tapi berpada² ini tidak habis satu per satu disuruhnya saya buat sehinggalah siapnya 1 blog yang diedit habis itu pun masih tak cukup disuruhnya edit template bagai.. perghhh menyirap bila teringat..

DASAR nak SENANG nak FREE

bakal blogger : awak susah tak buat blog ?
feroz : tak susah pun.. free je
bakal blogger : macam mana ek nak buat ?
feroz : register kat blogger.com

bakal blogger : taktau la register..
feroz : meh sni email, bla, bla, bla…
bakal blogger : email : … passwd : …
feroz : ok dah siap register

bakal blogger : takda yg lawa sikit ke design ?
feroz : ada cari kat sini http://…..
bakal blogger : taktau la.. u pilih jela mana u rasa ok..

dan seterusnya dan seterusnya.. sampai la aku disuruh edit blog tuh.. memang menyirap je rasanya.. lagi² bila kawan yang dikenali perangai macam ni.. grrr…

ada 1 lagi kes saya terkena bila si MAMAT datang jumpa saya nak bayar gaji saya bulanan RM1000 untuk update blog dia.. dia just anta details dan gambar melalui email dan saya akan postkan ke blognya.. tapi bila siap blog dia terus dia menghilangkan diri dan passwd blog terus ditukar… perghhh memang terbakar la masa tuh..

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.