Siaran Langsung JDT VS Istiklol FC FINAL AFC 2015

Siaran Langsung JDT VS Istiklol FC
Siaran Langsung JDT VS Istiklol FC

Siaran Langsung Live Streaming JDT VS Istiklol FC FINAL AFC 2015 SATU HARI LAGI MENJELANG PERLAWANAN AKHIR PIALA AFC 2015 | FC ISTIKLOL VS JDT

Sokongan padu para penyokong Harimau Selatan bakal menjadi azimat serta perangsang berguna buat pasukan Johor Darul Ta’zim yang akan menentang FC Istiklol dalam perlawanan akhir Piala AFC 2015. Perlawanan yang akan berlangsung satu hari lagi iaitu pada 31hb Oktober 2015 ini akan diadakan di Stadium Central Republican, Dushanbee Tajikistan pada jam 5.00 petang waktu tempatan (8.00 malam waktu Malaysia). Luaskan Kuasamu Johor.
Siaran Langsung Live Streaming PERLAWANAN AKHIR PIALA AFC 2015

Johor Darul Ta’zim VS FC Istiklol
Siaran Langsung TV9

31hb Oktober 2015
Stadium Central Republican
Waktu 5.00 petang waktu tempatan
(8.00 malam waktu Malaysia).

SIARAN LAYAR LEBAR PERLAWANAN AKHIR PIALA AFC 2015 DI DATARAN BANDARAYA JOHOR BAHRU

Kepada para penyokong yang tidak mahu terlepas aksi perlawanan akhir Piala AFC 2015 antara pasukan Johor Darul Ta’zim menentang FC Istiklol di Tajikistan, anda boleh menyaksikannya beramai-ramai di Dataran Bandaraya Johor Bahru pada 31hb Oktober ini. Pelbagai acara dan aktiviti menarik bermula jam 10.00 pagi akan diadakan sebelum bermulanya siaran langsung melalui skrin layar lebar untuk menarik perhatian para pengunjung. Ini termasuklah booth jualan barangan rasmi JDT dan juga Boys Of Straits. Aktiviti-aktiviti tersebut yang dianjurkan oleh Majlis Bandaraya Johor Bahru dengan kerjasama Southern Tigers Sdn Bhd, mempersilakan kehadiran para penyokong untuk turut sama memeriahkan segala aturcara yang dijalankan. Luaskan Kuasamu Johor.

Sumber : Fp JDT

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.